vrijdag 16 september 2011

Bekendmaking groepsnamen

Vandaag hadden we een hele gezellige aulaviering. Eerst werden de nieuwe kinderen op het podium geroepen om ze te leren kennen. Dus ook Bob en Hayo (vandaag voor het eerst) mochten naar voren komen. Ze kregen een luid applaus en een tasje van de Jozefschool die ze kunnen gebruiken voor hun eten en drinken of voor de gym.

Daarna was het de beurt aan de bouwvakkers die in en rond de school lopen. Met het volmondig meezingen op de muziek van Bob de Bouwer werden ze op een gezellige manier onthaald. Laat l van de twee nou ook nog echt Bob heten!
Toen was het de beurt aan alle groepen om hun groepsnaam op een leuke ludieke manier te presenteren. Allemaal in de trend van een bepaald land. Later in het jaar volgt hier nog een schoolproject over.
Wij sloten de ochtend af met een optreden van de rockende Russen. Ties, Marcella, Marlotte, Donna, Nolan, Merel, Emma en Rob hadden een act bedacht met een Russische dans die overging in een rock-act (I love rock & roll). Tijdens dit optreden waren er beelden van Rusland te zien op de beamer.
Het eindigde met de presentatie van onze nieuwe vlag die naast het lokaal komt te hangen.
Hieronder nog een diapresentatie waarop je de foto's van de gehele viering kunt zien:


                                      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten