dinsdag 13 december 2011

De rustige Rus heeft er een ster bij!

Wat hebben we genoten vanavond met z'n allen. En wat hebben we hard gewerkt!!!! De kinderen die de jassen aannamen met de juiste nummertjes, de koks in de keuken die de juiste gerechten op borden deden, de serveersters die de bestellingen opnamen, de afruimers, de afwassers, de kinderen die voor de drankjes zorgden, het kassapersoneel dat flink moest rekenen, de chef die overal even vroeg of het naar de zin was. En natuurlijk ook de toiletjuffrouw had een belangrijke taak.
Kortom iedereen was onmisbaar in ons restaurant. En door een geweldige samenwerking en afstemming liep alles als een trein. Helemaal top.

En als we ons gastenboek mogen geloven hebben onze gasten verrukkelijk gegeten vanavond. En vonden ze de bediening grandioos.
Er waren al ouders die vroegen of dit niet elke week kon plaatsvinden en in het gastenboek stond zelfs:
" Is het niet mogelijk om de Jozefschool om te laten bouwen tot een 5 sterren restaurant?"
Dus een groot compliment voor alle rockende Russen!
Maar ook een dikke pluim voor alle ouders die meegeholpen hebben aan alle overheerlijke gerechten. De bonnen mogen ingediend worden bij meester Harry. Er is royaal gestrooid met fooien, dus we moeten uit de kosten kunnen komen.
Nou toppers, ik ben wederom supertrots op jullie en stap zo meteen voldaan op de fiets richting Hoogkarspel. Wat zal ik fijn slapen vanavond!

Hier de foto's. De sfeer had je mee moeten maken, dat is het nadeel van flits.

7 opmerkingen:

  1. Geweldig dat jullie met z'n allen zo'n prestatie hebben neergezet.

    Zelfs op afstand proef ik het lekkere eten en de goede sfeer.

    Marielle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super gedaan, knappe koppen! Jullie bereiken met samenwerken zoveel, geweldig! Ik heb dit voorbeeld (met dank aan de leerkrachten en ouders) op twitter gezet zodat alle basisscholen hiervan kunnen leren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!!meester bedankt!! dus meester bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dave Bot, papa van Anne14 december 2011 om 02:24

    Wat een topavond, lekker gegeten, leuk aangezeten
    een uur was te kort. Elke week z'on avond !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. meester vet veel mensen vinden dat en nog vaker moet!! dus waarom doen we het over 2 maanden(over anders) niet weer??

    Gr Nolan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. het was zo MEGA leuk!!!!
    ik was zelf trouwens kok :)
    (alleen wel een beetje stress in de keuken)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. haha stress kip
    ik had als drankjes bediende GEEN STRESS HOOR
    Gr Nolan

    BeantwoordenVerwijderen