donderdag 6 oktober 2011

Kampverslag

Daar gingen we op weg naar Hilversum. Toen we daar aankwamen moesten we gelijk alles uitpakken en klaarleggen. Even lekker zitten en eten.
Daarna kon je even je energie eruit gooien en het spelletjescircuit was ook leuk en lollig zeker de smarties race. Helaas was ons groepje tweede. Maar toch een goede prijs. Even uitrusten van de moeheid.
Toen gingen we lekker kippensoep nemen en zelfgemaakte pannenkoeken. Na het eten gingen we het Zweedse loopspel doen en daar waren we derde. Ook goed toch?
En toen en toen was DE BONTE AVOND!!!!!!!! Het was deze keer weer een spektakel.  wat heb ik genoten zeg. Toen werd iedereen een beetje moe en was het slapen geblazen. De volgende ochtend werden we weer wakker en gingen we eerst alles opruimen en in de auto stoppen. Daarna gingen we eten en op weg naar het bos om levend stratego spelen. Beryl zat bij rood en we moesten het opnemen tegen blauw en natuurlijk eerst stonden we achter en later weer voor en we hadden gewonnen JJJEEEEEEHHH VOOR ROOD!!! Jammer voor het blauwe team. Daarna was het treuren want we gingen naar huis toe.
Geschreven door Beryl en Marissa



Geen opmerkingen:

Een reactie posten