zaterdag 28 januari 2012

Foto's afscheid juf Monica

Afgelopen vrijdag was juf Monica voor het laatst. We hadden voor haar een leuke eindkring georganiseerd. Ook waren er een aantal kinderen die een overheerlijke taart hadden gemaakt of cakejes of brownies.
Juf trakteerde ons ook op taart gemaakt van allerlei lekkere snoepdingen. En we kregen voor de klas een mooi spel. Het werd een hele gezellig middag. Juf werd op de proef gesteld bij Minute to minute en ook bij the voice of JUF. Er waren moppen, een mooi ontroerend gedicht en uiteraard was er ook een leuke powerpoint voor juf. Verder nog een goochelshow, een dans en een toneelstuk. Kortom te veel om op te noemen. En juf kreeg aan het einde nog een mooie armband van ons met een steen er aan. We wensen juf nog heel veel plezier toe bij haar stage bij juf Anouk en bedanken haar voor haar leuke en leerzame lessen bij ons in de klas.



















1 opmerking:

  1. Wat een leuke foto's zeg! Ben vandaag even de stad in geweest om mijn armband compleet te maken, helemaal blij mee!! Heb een super leuke dag gehad, bedankt voor alles lieve Rockende Russen!!!
    x juf Monica

    BeantwoordenVerwijderen