zaterdag 14 juli 2012

De laatste week!!

Komende week is natuurlijk weer een bijzondere week. 

Maandagmiddag gaan de 8e jaars de musical voor het eerst opvoeren voor de helft van de school en voor familie, bekenden, oud-leerlingen en iedereen die het leuk vindt.

Dinsdagmorgen hebben de zevende jaars een leuke afscheidsochtend voorbereid voor groep 8. Dat wordt vast hartstikke leuk.
En dan mogen de rockende Russen 's middags naar de musical gaan kijken.

En dan dinsdagavond het hoogtepunt van de week, de afscheidsavond. Dan zal de musical voor alle ouders en leerkrachten worden opgevoerd !! En daarna is het natuurlijk nog niet af, want we maken er een geweldig afscheid van.

Woensdagmorgen komen de 8e jaars om 10 uur op school om samen met mij alles op te ruimen van wat er overgebleven is van de musical. Aansluitend is er om half 12 (mits droog weer) de slagbalwedstrijd van de 8e jaars tegen de meesters en de juffen op het veld. De rest van de school komt daar bij kijken.
Vanaf 14.00 uur gaan we met een aantal ouders en hopelijk ook nog wat 8e jaars ons lokaal  schoonmaken.

Donderdag is er de kennismakingsochtend en komen de 5e jaars van nu en nog twee nieuwe kinderen ( Sam en Fayline) bij ons kijken.  Om 13.00 uur is er een aulaviering als afsluiting van het jaar.

Vanaf 18.00 uur komen de 8e jaars bij mij in Hoogkarspel op bezoek voor het allerlaatste afscheid !! 

Kortom, het wordt nog een drukke maar hele leuke week!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten