vrijdag 13 juli 2012

mijn jaar bij de rockende russen

Ajax-AZ 
Wij zijn met heel de bovenbouw naar Ajax- AZ geweest het was super leuk maar het was wel een gedoe om in het stadion te komen. Er was een groep kinderen die op andere plek zaten omdat op de plek waar wij zaten niet genoeg plek was voor iedereen, dat was wel grappig. Jammer genoeg had AZ gewonnen

Kamp
met kamp was het heel grappig ik ging met de bonte avond met marissa en Beryl. We deden een toneelstukje het was grappig we hadden ook een paar spelletjes gedaan tijdens kamp na de bonte avond was er schuifel tijd we waren ook nog in het bos geweest daar hebben we een spel.
kinderkermis
Met kinderkermis zat ik in het groepje met Romy, Marissa en Zoë. Het was heel leuk we deden blikwerpen. We hadden heel veel bezoekers maar het gaat om de lol en we hadden Heel veel lol! Het was soms even wachten tot je aan de beurt was maar het was wel leuk.
sportdag
met sportdag hadden we heel veel spelletjes om te doen het was heel leuk want er waren een paar spelletjes op het veldje en een paar op het schoolplein er was ook een leuk spel op het veldje daar moest je met een spons tussen je hoofden en dan naar de overkant uitknijpen
jozef dag
Met jozef dag was het superleuk! We deden eerst allemaal spelletjes en daarna gingen we oefenen voor een toneelstukje. Dat gingen we in de middag opvoeren en ook naar andere kinderen kijken. Der waren heel veel leuke toneelstukjes een van een vliegtuig en die van ons met clowns.


restaurant
Met het restaurant was ik jassen ophanger. Het was best grappig want kort na het jassen ophangen ging ik bestellingen brengen omdat er te veel bestellingen waren of zo iets het was wel leuk tenminste.


van: linnea

Geen opmerkingen:

Een reactie posten